Overig

PL lampen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenverlichting. De PL lamp wordt veelal gebruikt voor tuinlampen en buitenlampen met schemerschakelaar. Daarnaast is de lamp ideaal voor in plafondarmaturen en downlighters, bijvoorbeeld voor op kantoor.

Spaarlamp kopen? Ontdek ons gevarieerde assortiment en bestel direct! Een spaarlamp is eigenlijk een kleine TL-lamp met een andere vorm. Ze maken gebruik van dezelfde techniek waarbij gas in de lamp wordt omgezet in licht. Echter zit bij een spaarlamp de starter ingebouwd in de lichtbron en zijn de verkrijgbaar in ganbare fittingen zoals de grote E27 fitting en de kleine E14 fitting. Zo kunt u ze ook gebruiken in normale armaturen en ze gebruiken als vervanging voor een gloeilamp of halogeenlamp.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze overig

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 292

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Spaar & PL lampen in verschillende vormen

Wilt u goedkope spaarlampen of PL online bestellen? U heeft bij Gloeilampgoedkoop.nl de keuze uit een uitgebreid assortiment met veel verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor de bekende spaarlamp met spiraal, maak gebruik van de buis spaarlampen of selecteer een van de ronde globe spaarlampen voor rondomschijnend licht. U kiest uiteraard voor lampen met verschillende wattages, afhankelijk van waar u de spaarlampen voor wilt gaan gebruiken. Ook in PL bieden wij verschillende modellen aan.

Spaar & PL lampen online kopen

Bestelt u de spaarlamp of PL lamp online? Wij zorgen gemiddeld binnen 1 werkdag voor de bezorging, waardoor u vlot de beschikking heeft over de spaar & PL lampen, bijvoorbeeld ter vervanging van uw gloeilampen. Dankzij het uitgebreide assortiment aan spaar & PL lampen kunt u online eenvoudig uw bestelling plaatsen en bovendien verschillende lampen met elkaar combineren. Bestelt u voor minimaal €49 in onze webshop? Dan brengen we u geen bezorgkosten in rekening en kunt u hier dus heel voordelig gebruik van maken.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.