Halogeenlampen

De halogeen lamp is een van de klassieke lampen op dit moment. Toch zijn halogeen lampen moderner dan de gloeilamp. Halogeen lampen geven zeer helder licht van hoge kwaliteit en worden vaak gebruikt in peren met helder glas. Bovendien zijn ze goed dimbaar. Halogeenlampen bestaan in vele soorten en maten. Zo hebben we halogeen peertjes met de vertrouwde e27 fitting, de meest bekende lamp. Maar halogeen wordt ook veel gebruikt voor inbouwspots of G4 halogeen

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 785

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Halogeen lamp verboden?

Sinds september 2018 heeft de Europese Unie halogeen verboden in Europa. Dat wil zeggen de productie en verkoop van nieuwe voorraad. Dit heeft de EU gedaan om het stroomverbruik in Europa te verlagen en het gebruik van zuinigere alternatieven te stimuleren. Echter hebben wij een grote bestaande voorraad halogeen zodat u de lamp nog gewoon bij ons kunt bestellen. Daarnaast zijn lampen voor speciale toepassingen nog steeds toegestaan omdat deze niet vervangbaar zijn door zuinigere alternatieven.

Toch liever een lamp met laag verbruik? Dan kunt u in onze webshop vaak ook een LED lamp kopen met de vorm en fitting van uw voorkeur. Bij onze LED lampen staat ook vermeld welk wattage halogeen lamp deze vervangt.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.