TL Lampen & Buizen

Bent u op zoek naar een lamp en wenst u een kwalitatief hoogstaande tl lamp die heel lang meegaat? Dan vindt u hier gegarandeerd wat u zoekt. Wij hebben een groot aanbod aan tl lampen zodat u de perfecte lamp voor uw ruimte vindt. U kunt kiezen tussen verschillende soorten tl en verschillende afmetingen. Dit type van lampen is zeer geliefd omdat ze betrouwbaar koel licht uitstralen. Daarmee is de TL met name geschikt voor praktische toepassingen zoals werkplekken, schuren en garages waar u een goede weergaven van kleur nodig heeft. Bovendien is het verbruik vrij laag, wat heel wat op uw energierekening scheelt.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 141

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

TL verlichting & buizen voor elke toepassing

Bij onze gewone lampen kiest u de juiste lengte, de dikte en de sterkte van het licht. Naast de reguliere lampen hebben wij ook lampen voor andere toepassingen. Kijkt u bijvoorbeeld naar de tl lamp led voor nog meer energiezuinige verlichting. Of hebt u een aquariumlamp of een anti-insecten tl-lamp nodig? Ook mini lampen,  gekleurde tl-lampen zitten in ons gamma. Of heeft u een mooi armatuur met een ronde lamp? Ook dit hebben wij in onze collectie. Onze normale en blacklight TL buizen passen in onze TL-armaturen. We hebben zelfs armaturen die waterbestendig zijn.

Op zoek naar een A-merk TL lamp?

Dat kan! Onze Philips tl lamp is nog altijd één van de toppers. U heeft een keuze tussen koel wit, warm wit of daglicht. En u kunt kiezen tussen verschillende afmetingen (lengte en dikte). Philips heeft al heel wat jaren bewezen dat het top-kwaliteit is. Zij blijven onderzoek doen naar het meest geschikte licht voor elke toepassing. En dit resulteert in kwaliteitsvolle lampen. Wij willen onze klanten graag van laten genieten van dit kwaliteislabel.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.