Lampen met een kleine fitting (E14)

Bent u op zoek naar betrouwbare lampen met een E14 fitting? Bestel ze nu bij Gloeilampgoedkoop. De beste E14 lampen met een kleine fitting, betaalbaar en sfeervol. Breng wat sfeer aan in uw huis! Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod lampen die voldoen aan uw eisen, zodat u gegarandeerd zult vinden wat u zoekt.

Onze Lampen met een kleine fitting (E14)

Wat is een e14 fitting?

E14 is een lamp met kleine fitting. Peertjes met deze fitting hebben een dunne draaifitting en draait u in een lamp. Zoekt u een lamp met de bekende grote fitting? Dan heeft u een lamp met e27 fitting nodig. Kijk dan bij al onze E27 lampen met grote fitting.

LED, Halogeen- en Gloeilampen met kleine fitting

Lampen met een kleine fitting zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Gaat u bijvoorbeeld voor een traditionele e14 gloeilamp of een energiezuinige spaarlamp? Of heeft u meer interesse in onze duurzame e14 LED uitvoering? Ook als u op zoek bent naar een fraaie toevoeging voor uw interieur hebben wij dé perfecte lamp. Dan raden wij u absoluut onze e14 LED-filament lampen aan. Liever een E14 led lamp die dimbaar is? Ook deze hebben wij in huis. Kies met het filter het lamp type van uw voorkeur en u krijgt de lamp die u nodig heeft.

Lampen & lichtbronnen eenvoudig online bestellen

Heeft u de gewenste led, of gloeilamp met e14 fitting lamp gevonden? Bestel uw lampen vandaag nog! Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de lampen morgen al in huis. En als u voor meer dan € 49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

Laden...