Vintage LED Filament & LED Gloeilampen

De LED filamentlamp is dé vervanger voor de gloeilamp. Met de uitstraling van de klassieke gloeilamp en een energiebesparing van 90% behoort de LED filamentlamp tot de populairste lampen, die nog elke dag in populariteit stijgt. Een zeer fraaie toevoeging aan uw interieur.

Wat is een LED Filament of LED Gloeilamp?

Een LED Filament of LED Gloeilamp is een LED lamp met een gloeidraad in de peer. Deze gloeidraad geeft licht maar maakt gebruik van LED techniek en is daardoor veel energiezuiniger dan de traditionele gloeilamp. Bovendien geeft de lamp warm licht en is soms ook dimbaar.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 1078

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

LED Filament lampen

LED Filament lampen waren in de begintijd soms wat fel. Maar omdat er tegenwoordig ook een hoop dimbare versies zijn in verschillende wattages en met getint glas heb je hier geen last meer van. Daarmee is het de ideale duurzame vervanging van een gloeilamp. De LED Filament Gloeilamp is ook verkrijgbaar met verschillende vormen gloeidraden zoals een spiraal. Daarmee krijg je een zeer decoratieve lamp.

Wat is het verschil tussen een LED Lamp en een LED Filament Lamp?

Een normale LED lamp heeft geen lichtgevend gloeidraad zoals een LED Filament lamp. Daarom hebben normale LED lampen vaak mat glas. Bovendien is het licht van een normale LED lamp vaak wat koeler. Daarmee is de normale LED lamp geschikter voor functionele toepassingen en de LED Filament lamp geschikter als sfeerlamp. In de volksmond worden LED filament lampen echter vaak ook gewoon LED lampen of LED gloeilamp genoemd.

Zijn LED (filament) lampen duurzaam?

LED verlichting is duurzaam. LED lampen zijn 90% zuiniger dan gloeilampen en halogeenlampen. Waar een gloeilamp tussen de 20 en 80 Watt verbruikt, verbruikt een LED lamp maar rond de 2 tot 12 Watt. LED lampen zijn in die zin dus milieuvriendelijk en besparen je ook geld. Bovendien bevatten LED lampen ook geen giftige stoffen als kwik die schadelijk kunnen zijn voor mensen maar ook voor het milieu. LED lampen zijn op het moment de zuinigste optie.

Levensduur van een LED lamp

Een LED lamp gaat maar liefst 15.000 tot 30.000 branduren mee. Dit is 15 keer langer dan een gloeilamp en ongeveer 10 keer langer dan een halogeen lamp. Hiermee lever je ook een bijdrage aan het milieu en bespaar je geld.

LED lampen en warmte

Heb je wel eens je hand verbrand aan een lamp? Dan was het waarschijnlijk een gloei- of halogeenlamp. Dit komt omdat deze lampen erg veel warmte uitstralen. LED lampen stralen geen warmte uit en je voorkomt hiermee kans op brand of zwarte plekken op de muur.

LED lampen kopen

Sinds kort hebben wij onze eigen lijn Lighto lampen gelanceerd, deze zijn over het algemeen goedkoop en van hoge kwaliteit. Lighto LED lampen bestaan in verschillende soorten en maten waaronder spotjes, gekleurde lampen en kaarsvorm lampen. 

LED filamentlampen eenvoudig online bestellen 

Bent u overtuigd? Bestel uw LED filamentlampen vandaag nog! Doet u dit vóór 20:30 uur, dan heeft u de producten morgen al in huis. En als u voor meer dan € 49,- bestelt, betaalt u geen verzendkosten.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.