Onze Calex lampen

Calex is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste lampenmerken van Nederland. Calex staat voor kwalitatieve en innovatieve verlichting met stijl. 

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 323

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Op deze pagina vind je al onze lampen van Calex. Denk aan gloeilampen, halogeenlampen, spaarlampen maar ook Calex Smart Home verlichting. Daarnaast vind je op onze site ook nog de stijlvolle en bekende Calex XXL lampen. Gebruik de filters of bekijk een van de subcategorieën om de lamp te vinden die je zoekt.

Calex LED lamp

Op zoek naar een energiezuinige LED lamp van Calex? Kijk dan bij onze Calex LED categorie. Daar staan meer dan vierhonderd verschillende soorten LED lampen. Ruim de helft daarvan is op voorraad in ons eigen magazijn. Als u die lampen voor 20:30u besteld worden ze vandaag nog verzonden.

Calex kooldraadlampen bij Lampgoedkoop

Op zoek naar een Calex kooldraadlamp? Helaas maakt Calex zelf geen traditionele kooldraadlampen meer. Een kooldraadlamp is in principe een gloeilamp met zeer fijn gloeidraad in decoratieve vormen zoals een spiraal of kooitje. Als alternatief hebben we wel andere merken kooldraadlampen. Op zoek naar een zuinig en duurzaam alternatief? Kies dan voor een LED filament lamp van Calex. Tot slot is er ook een nieuwe ontwikkeling op het gebied van van LED lampen en dat zijn 'LED Kooldraadlampen'. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van de originele kooldraadlampen maar gebruiken weinig stroom en gaan lang mee.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.