Gekleurde Lampen LED Filament

Op deze pagina vindt u al onze gekleurde lampen met LED filament. Het voordeel van filament LED is dat de lampen meteen op volle sterkte zijn als je ze aan zet. Daarnaast zijn ze net zo zuinig als traditionele LED lampen. Maar het grootste voordeel is nog wel dat ze erg decoratief zijn vanwege het lichtgevende gloeidraad. Hiermee komen ze erg in de buurt van de sfeervolle ouderwetse gloeilamp. Steeds meer LED filament lampen zijn ook zonder problemen dimbaar.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 35

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Decoratieve en praktische gekleurde lampen

De lampen in deze categorie zijn grofweg in te delen in twee type gekleurde . De Giant lampen en lampen met speciale vormen zijn designlampen en vooral bedoelt als decoratieve lampen. Deze lampen kunnen echt de show stelen in uw interieur door hun grote vorm en opvallende kleuren. Vooral als hanglamp.

Daarnaast hebben we ook gekleurde LED filament lampen als standaardlamp of als kogellamp. Deze lampen zijn met name geschikt voor praktische toepassingen waar u bepaalde kleur wilt hebben. Bijvoorbeeld buiten in een prikkabel of als u een ruimte heeft met een bepaald thema. 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.