Toebehoren Verloopfittingen

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod voor een verloopfitting. We hebben een verloopfitting voor een kleine fitting E14, grote fitting E27, GU10 fitting en zelfs voor een extra grote fitting E40 en een dubbele fitting.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Van E14 naar E27

Een verloopfitting gebruikt u wanneer een lamp heeft met een afwijkende fitting dan de lamphouder. Zo is het toch mogelijk om de gewenste lamp te gebruiken zonder dat u veel moet ombouwen. Let er wel op dat de lamp past qua afmetingen. Een e14 fitting wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor kaarslampen of andere compacte lampen. Als u van E14 naar E27 gaat is het dus ook belangrijk of de lamp zelf past qua formaat.

Van E27 naar E14 

Als u een verloopfitting online wilt uitkiezen kijkt u als eerste welke fitting er in een lamphouder zit. Vervolgens kijkt u naar de fitting van de lamp die u in de lamphouder wilt monteren. Is de fitting van de lamphouder bijvoorbeeld een grote E27 fitting en heeft de lamp een E14 fitting dan kiest u een E27 naar E14 verloopfitting. De fitting van de lamp staat vaak ook in kleine letters op de peer. 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.