LED Lampen met ingebouwd 3-staps dimmer

Wilt u een dimbare LED (filament) lamp maar kunt u hier geen dimmer op aansluiten? Dan hebben we nu de ideale oplossing. Op deze pagina vindt u namelijk LED lampen met ingebouwde dimmer zoals de Philips Sceneswitch. Deze lampen worden ook wel '3 standen lamp' genoemd.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

3-staps dimbare LED lampen

Wij hebben deze led lampen met ingebouwde dimmer met een grote e27, kleine e14 en zelfs GU10 spotfitting. Daarnaast hebben we ze in verschillende vormen zoals een kaarslamp, kogellamp, en zelfs al 'halogeenspot'. Uiteraard hebben we ze ook als standaardlamp.

Hoe werkt een 3-staps dimbare lamp?

Deze LED lampen met 3-staps dimmer kunt u dimmen met de schakelaar. Wanneer u de lamp één keer inschakelt brand de lamp op een zeer gedimde intensiteit van circa 15%. Na twee keer schakelen brand de lamp op ca. 50% en na drie keer schakelen brand de lamp op volledige capaciteit. Sommige uitvoeringen beginnen op de hoogste stand en nemen dan juist af.

Wanneer u de lamp uitschakelt en meer dan 12 seconden wacht onthouden de meeste lampen de laatst gekozen stand. Zo staat de lamp de volgende keer meteen op de juiste stand.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.