Over Gloeilampgoedkoop

Europa's Lampenspecialist

Edward Bartels, eigenaar van onder andere Elektrolite, Klimate en Evolar in Nijmegen, had als kleine jongen al een grote affiniteit met de traditionele gloeilamp. Inspirerend, interessant en waardevol waren de woorden die hij gebruikte als hij het over de gloeilamp had. Deze aantrekkingskracht werd nog groter toen hij door zijn winkel Elektrolite opnieuw en veelvuldig in aanraking kwam met gloeilampen en later ook met LED lampen.

Het begon als een idee om een webshop te starten op het gebied van lampen en lichtbronnen. Een idee dat het proberen waard was en zo werd Gloeilampgoedkoop.nl in het leven geroepen. Inmiddels is Gloeilampgoedkoop.nl uitgegroeid tot een succesvolle webshop in lampen en lichtbronnen voor klanten uit heel Europa.

1 jaar na het ontstaan van Gloeilampgoedkoop.nl kwam het idee om de webshop te vertalen en te introduceren op de Franse en Duitse markt. Ook dit idee werd uitgewerkt en werd opnieuw een succes. Inmiddels draaien Ampoulepascher.FR en Gluehbirnebillig.DE volledig mee en zijn zij niet meer weg te denken uit de zoekmachines.

Eind 2014 werd opgemerkt dat ook de Belgische markt veel belangstelling had voor de producten van Gloeilampgoedkoop.nl. Een Belgische variant van de succesvolle webshop liet dan ook niet lang op zich wachten. Gloeilampgoedkoop.be werd begin 2015 geïntroduceerd en ook deze webshop kan worden gezien als een groot succes.

Tot slot is in 2021 ook een Engelse webshop van Gloeilampgoedkoop gelanceerd om de rest van de internationale markt te veroveren.

Missie

Het uitgangspunt van Gloeilampgoedkoop is de visie die Edward Bartels altijd in gedachten heeft gehouden: ‘Mijn passie is in iedere ruimte een passende sfeer te creëren met mooie, degelijke lampen.’ En dat is waar Gloeilampgoedkoop het allemaal voor doet. Een meer dan tevreden klant met lampen om hoge ogen mee te gooien.

Team

Het team van Gloeilampgoedkoop is in de loop der jaren flink gegroeid en groeit nog steeds. Onze productmanagers, het marketingteam, onze logistieke afdeling, de buitendienst én de klantenservice staan dag in dag uit klaar om alle klanten tevreden te maken, te houden en te doen wat ze moeten doen.

Feiten

  • Gloeilampgoedkoop.nl is opgericht in 2012
  • Gloeilampgoedkoop heeft een assortiment van meer dan 1.600 producten
  • Gloeilampgoedkoop heeft alle producten in eigen voorraad waardoor uw bestelling dezelfde dag nog verzonden kan worden
  • Gloeilampgoedkoop is dé leverancier van gloeilampen
  • Naast gloeilampen kunt u ook terecht voor LED lampen, halogeenlampen, spaarlampen, TL en PL lampen, armaturen en toebehoren.
  • Gloeilampgoedkoop volgt de laatste ontwikkelingen en zo zal LED filament een zeer grote rol gaan spelen op de webshops. We zijn marktleider op het gebied van gloeilampen, onze ambitie is om ook marktleider te worden op het gebied van LED filament.
trengo
loader
Laden...