Smart LED Lampen & Accessoires

In deze categorie vindt u onze complete collectie slimme verlichting, accessoires en beveiligingsproducten. Dit assortiment wordt steeds groter en tegenwoordig kunt u zelfs decoratieve lampen als smart lamp kopen. Zo hebben we nu ook LED gloeilampen (LED filament) als smart lamp en zelfs slimme designlampen.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 38

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Wat is slimme verlichting?

Slimme verlichting zijn smart lampen die u op afstand kunt bedienen. Naast het in- en uitschakelen kunt u ook denken aan het veranderen van kleur(temperatuur), het dimmen van de lamp en het instellen van tijdschema's. Lampen die alle kleuren kunnen aannemen worden RGB genoemd. Zo kunt u compleet verschillende sferen creëeren.

Met tijdschema's kunt u een lamp op een bepaald vast tijdstip inschakelen zodat u hier niet meer aan hoeft te denken. Ook kan het voor extra veiligheid zorgen als u zelf niet thuis bent.

Hoe werkt slimme verlichting?

Het bedienen van slimme lampen wordt steeds eenvoudiger. Tegenwoordig kunt u de meeste smart lampen bedienen met een app via Wifi. Zoals de Smart Home lampen van Calex. U draait simpelweg de lamp in de fitting, download de app van de fabrikant en maakt verbinding met de wifi in uw huis of gebouw. Vervolgens is het zelfs mogelijk om de lampen te bedienen via uw stem. Bijvoorbeeld met uw telefoon, Google Home en Alexa.

Als u uw lampen liever niet met uw telefoon bedient is het ook mogelijk om de lampen te bedienen via een afstandsbediening van de fabrikant.  

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.