Gloeilampen Kooldraadlampen

Kooldraadlampen zijn gloeilampen met een zeer fijn gloeidraad. Vaak in decoratieve vormen zoals een 'kooitje' of spiraal. De lampen zijn super sfeervol omdat ze erg zacht licht geven. De lamp is dus met name geschikt als decoratieve lamp. Ook voor restaurant's en cafe's. Veel kooldraadlampen hebben goud getint glas dat zorgt voor extra warm licht.

Hulp nodig
bij uw keuze?
Edward van Gloeilampgoedkoop

Onze kooldraadlampen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 13

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Energieverbruik kooldraadlampen

Het energieverbruik van kooldraadlampen is relatief hoog in vergelijking met bijvoorbeeld LED lampen. Daarentegen krijgt u er zeer sfeervol licht voor terug dat niet 100% is te imiteren door zuinigere lampen. Houd er ook rekening mee dat een kooldraadlamp gevoelig is voor trillingen en stoten vanwege het zeer dunne gloeidraad. Wilt u een energiezuinige duurzame kooldraadlamp? Kijk dan bij onze LED kooldraadlampen.

De kooldraad gloeilamp is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u onder andere kiezen uit globelampen, edison lampen, buislampen en kaarslampen. Deze hippe lampen zijn ideaal voor in uw woonkamer of voor boven de eettafel. In combinatie met een strijkijzersnoer creëert u uw eigen decoratie- of sfeerlamp. Daarnaast hebben we ook E27 kooldraadlampen. Dit zijn kooldraadlampen met een grote fitting. Al onze kooldraadlampen zijn bovendien dimbaar.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.