Standaard LED Filament Lampen

Op deze pagina vind je onze peer lampen met LED filament. Ook wel bekend als LED gloeilamp. Deze lampen hebben de originele peer lampvorm zoals we die al decennia lang gewend zijn. Breed inzetbaar voor allerlei toepassingen.

Onze Standaardlampen

Onze standaard LED filament lamp

We hebben een grote keuze in standaard LED filament lampen. Zo hebben we standaard led filamentlampen met E27 fitting. Maar ook met B22d bajonetfitting. Daarnaast hebben we verschillende uitvoeringen zoals gekleurde led filament lampen, flame led filament lampen en gouden led filament lampen. Weet u niet welke lamp u nodig heeft? Gebruik dan onze keuzehulp.

Energiebesparing met LED filament lampen

Het voordeel van LED filament lampen is onder andere dat ze veel energie besparen ten opzichte van gloeilampen. Een LED filament lamp gebruikt ongeveer 10% van de energie in vergelijking met een soortgelijke gloeilamp. Bovendien heeft de lamp ook een sfeervolle warme gloeidraad zoals een gloeilamp waardoor het de ideale vervanger is. U kunt LED filament lampen één op één te vervangen voor een gloeilamp. U hoeft hier geen speciale aanpassingen voor te maken. Alleen wanneer u een dimmer wilt gebruiken kan het nodig zijn om een andere dimmer te gebruiken. Dit is afhankelijk van het type filament lamp.

Laden...