Slimme verlichting

Vanaf nu hebben we een compleet nieuwe collectie slimme verlichting en Smart Home accessoires in onze webshop. Vergroot het gemak en de veiligheid in uw huis met slimme lampen of sensoren en camera's.

Wat kan ik met slimme verlichting?

Met slimme verlichting kunt u verlichting op afstand besturen. De lamp maakt verbinding via het wifi-netwerk van uw huis en vervolgens kunt u de lampen overal besturen met uw telefoon. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de kleur(temperatuur). Overdag kunt u veel lampen op koel-wit instellen als u bijvoorbeeld alert wilt blijven met thuiswerken. 'S avonds kunt u kiezen voor warmer sfeerlicht. En bij RGB lampen kunt u elke gewenste kleur instellen voor een andere sfeer.

Verder kunt u ook tijdschema's instellen of de lamp op afstand inschakelen. Bijvoorbeeld als de zon onder gaat of als u niet thuis bent voor meer veiligheid.

Slimme verlichting via wifi en app

De verlichting en apparaten werken via wifi en de app. Via een app kunt u allerlei scenario's instellen. Het is zelfs mogelijk om de apparaten te koppelen aan Siri, Google Home of Amazon Alexa. Zo kunt u de apparaten ook met uw stem besturen. Liever niet besturen met uw telefoon? Kies dan voor de slimme afstandsbediening.

Sfeerbeeld slimme verlichting via wifi

Ook design LED gloeilampen als slimme verlichting

Het unieke van de nieuwe collectie smart home lampen is dat we nu ook LED gloeilampen (LED filament) verkrijgbaar hebben als slimme lamp. Voorheen kon u alleen kiezen voor LED lampen met mat glas maar nu kunt u ook kiezen voor een LED filament lamp voor in een open armatuur. Kies bijvoorbeeld voor een slimme Edison LED gloeilamp als tafellamp of ga voor een slimme XXL designlamp als u echt indruk wilt maken.

Slimme scenario's en smart alarmsysteem

Door verschillende apparaten met elkaar te combineren zijn de mogelijkheden met smart lampen en apparaten eindeloos. Laat bijvoorbeeld een lamp aan gaan wanneer de slimme bewegingssensor beweging detecteert. Of laat het smart alarm een geluids-of lichtsignaal geven als de deursensor open gaat. Of wat dacht u van het inschakelen van uw espresso apparaat doormiddel van een slimme stekker? Met een tijdschema of op afstand via uw telefoon vanuit bed. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Smart alarmsysteem